Tommel opp for Juniorklubben

Vårens siste Juniorklubb ble en høydare! 15 fornøyde barn tripper i spenning og forventningSnart skal de prøve å nå nye høyder…..på bruskasser.

 

Det er fantastisk flott at så mange kommer når de er vårens siste Juniorklubb. Og jeg spør om de har det bra på Juniorklubben får jeg “tommel opp” til svar. I dag er nok høydepunktet og spenningen at det klatres på bruskasser. Stadig flere kasser forseres, og barna heier hverandre frem.

Det grilles pølser og stekes brød på grillen, det faller i smak på en litt kjølig vårkveld.

I dag er også Kari Helene Haugen på besøk. Hun har en enestående egenskap til å får kontakt og kommunikasjon med den livlige  gjengen. Mange skulle nok ha pratet massevis med henne om Japan hvor hun har bodd i 30 år. Men når Kari Helene begynner å fortelle om temaet “Tilgivelse” blir det stille i benkeradene. Hun forteller en spennende historie fra sin oppvekst. Så leser hun fra Bibelen. Her får vi vite at Jesus mener vi aldri kan tilgi hverandre nok. 70×7 ganger er mye på en dag…

Så får vi høre den en spennende bibelhistorie om Kongen som ettergav en mann en enormt stor gjeld…  Hun forteller ved hjelp av en Japans tegneserie (Manga).

Jeg ser i allefall frem til neste Juniorklubb … og den er ikke før i september… .. sukk…

Tommel opp for Juniorklubben!

Tommel opp for Juniorklubben!

Greier jeg å få på plass denne kassen uten å miste balansen?

Greier jeg å få på plass denne kassen uten å miste balansen?

 

 

Grillpølser gir nye krefter

Grillpølser gir nye krefter

Grillmestrene

Grillmestrene

Nystekt bröd fra grillen!

Nystekt bröd fra grillen!

Vil du henge med meg?

Vil du henge med meg?

Når jeg blir stor skal jeg begynne i Juniorklubben tror jeg...

Når jeg blir stor skal jeg begynne i Juniorklubben tror jeg…

Det kiler i magen

Det kiler i magen

null stress!

null stress!

Kari Helene Haugen er en poplær dame å få besøk av på Juniorklubben

Kari Helene Haugen er en poplær dame å få besøk av på Juniorklubben